El CV Andorra pateix però venç en tres sets a Tenerife

• L'equip de Lluís Hillaire s'imposa 24-26, 22-25 i 24-26 per acabar l'any
TENERIFE

Salvador esmaitxa, en la primera volta contra el Tenerife als Serradells Foto: ÀLEX LARA

Els canvis que s'han executat aquest any en el vòlei espanyol quant a la puntuació en els partits ahir va ser del tot favorable. El Club Vòlei Andorra va acomiadar el 2011 amb una victòria a la pista del Tenerife que pel fet de ser un 0-3 val tres punts més en la classificació però la igualtat va ser màxima com així reflecteixen els parcials: 24-26, 22-25 i 24-26. La derrota també per 3-0 de l'Almoradí a Palència deixa millor les coses a la taula, ja que l'equip de Lluís Hillaire ha obert una distància de quatre punts –tot i que amb dos partits més– per menjar-se els torrons amb més tranquil·litat encara. «Ara ens queden els partits contra l'Almoradí i l'Eivissa a casa, per tant tot s'està posant de cara», va assegurar el tècnic tricolor.

El viatge a Tenerife per avió però amb el temps just es va notar perquè el CV Andorra va evidenciar una irregularitat atípica aquesta campanya. El set tricolor més o menys duia el control del marcador en el primer parcial però el Tenerife no va permetre que s'escapés de més de tres punts i va arribar viu a la recta final, en la qual fins i tot va posar-se dos punts amunt. La reacció dels d'Hillaire en aquest moment clau va permetre la remuntada sense permetre que el rival ni tan sols arribés a tenir pilota de set.

El bloqueig que no estava funcionant, va començar a ser efectiu al segon parcial i de nou la igualtat en l'electrònic va ser la tònica, però l'Andorra va arribar amb un marge suficient al final com per anotar-se el 2-0 per 22-25.

L'últim set va ser el més difícil perquè a mig set l'Andorra es va distanciar de cinc punts i el Tenerife semblava gairebé enfonsat. Els tricolors es van relaxar i van permetre que els locals acabessin empatant en el moment clau, amb 24-24, després d'una pilota de set. però al final, de nou es va imposar la qualitat.