El Cevalls fuig de la part baixa abans de les festes

• L'equip de Sebastián guanya 4-3 el Castellet i puja fins el desè lloc
ESCALDES-ENGORDANY

Marc Martín dispara a porteria, contra el Calafell fa dues setmanes Foto: EL PERIÒDIC

El darrer partit de l'Andorra HC Cevalls abans de les festes nadalenques va ser del tot balsàmica, ja que l'equip de Juan Sebastián va aconseguir divendres a la nit una victòria per 4-3 contra el Castellet que el fa sortir de la zona vermella de la classificació i passar del penúltim lloc al desè.

El juvenil Guillem Cuadrado resulta tenir la punteria que li ha faltat a l'equip en aquesta primera part de la temporada. Ahir de nou va ser decisiu amb dos gols que van ajudar a sumar tres punts que es resistien des de feia tres setmanes. Precisament Cuadrado va obrir el marcador al minut 7 tot i que els visitants van poder empatar abans del descans.

1-2 VISITANT I REMUNTADA / La segona part va ser més oberta i el Castellet va confirmar la remuntada al minut 30 però dos més tard Àlex Martín va fer l'empat, al 40 Edu Rocha va signar el 3-2 i al 42 Cuadrado va deixar el matx pràcticament vist per sentencia amb el 4-2. Els visitants tenien vuit minuts per tractar de sortir del pavelló Comunal amb algun premi, però tan sols va marcar de penal al 48.