Laura Soulié finalitza els 10 km persecució en la línia de l'esprint

• La biatleta tricolor obté la 46a posició en la segona cita de la IBU Cup a Hochfilzen
HOCHFILZENIVAL I VAL GARDENA

Soulié abans de disputar una de les Copes del Món del curs passat Foto: EL PERIÒDIC

Laura Soulié es va mantenir ahir en la línia de l'esprint disputat divendres i va finalitzar els 10 quilòmetres persecució en la 46a posició sobre un total de 60 participants.

La biatleta de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) afrontava la seva tercera Copa del Món de la temporada i cinquena del calendari en la localitat austríaca de Hochfilzen després de superar un grip intestinal que la va tenir una setmana sense activitat. Això ho està notant a nivell físic. Pot fer-ho millor sense cap mena de dubte però aturar-se o posar-se malalt és donar passes enrera mentre la resta dels rivals les donen cap endavant.

En el tir Soulié va estar en la part mitja alta, entre les més encertades. Va fallar quatre trets –un en cada volta– en una jornada amb moltes errades a causa del vent.

Soulié va registrar un temps de 37min 59,9s i va acabar a 6min 7s de la guanyadora de la prova, la russa Olga Zaitseva. «Creiem que pot fer-ho millor però ara està notant a nivell físic el fet d'haver estat malalta i és normal que rendeixi per sota de l'esperat», va indicar. Soulié s'ha mogut fins ahir per la 30a posició de les proves de l'IBU Cup.

ESTEVE NO CORRE / Kevin Esteve finalment no va poder disputar el descens de Copa del Món d'esquí alpí a Val Gardena previst per ahir. De fet quinze corredors, entre ells Kostelic, Defago, Janka, Olsson o Kleppler –que havien estat entre els primers en els entrenaments– van ser dels primers en competir i es van veure afectats per un fort vent que a mida que avançava la cursa anava suavitzant-se. Aquests es van queixar a l'organització i la prova es va acabar suspenent.