PUBLICITAT

La gestora del PLA debat el futur del partit

  • Gallardo reconeix que el país necessita "molt esforç per tirar endavant"
17122011-soparpla
Una quarantena de militants del PLA es troben en un conegut restaurant d'Escaldes-Engordany en el primer cicle de reunions sopar que ha encetat la comissió gestora del partit per tal de parlar del futur de la formació, entre d'altres.
La comissió gestora del Partit Liberal d'Andorra (PLA) ha encetat aquest vespre el primer cicle de reunions sopar amb la voluntat de congregar totes aquelles persones que tenen inquietuds polítiques i que es troben alineades amb la ideologia liberal. Un dels membres de la comissió, Jordi Gallardo, ha assegurat que "·el liberalisme no està mort". Segons ha informat la formació política en un comunicat, la junta gestora del PLA s'ha reunit en un conegut restaurant d'Escaldes-Engordany i té previst convocar aquest tipus de trobades al llarg dels propers mesos.
Una quarantena de militants del PLA, entre els quals hi havia moltes cares conegudes i algunes noves incorporacions, s'han reunit aquest vespre passat en un conegut restaurant d'Escaldes-Engordany amb l'objectiu de congregar persones amb inquietuds polítiques i que es trobin alineades amb la ideologia liberal. Tantmateix a la trobada d'aquest s'ha parlat dels resultats electorals dels recents comicis comunals així com també del futur de la formació liberal, tal i com el partit ha explicat en un comunicat.

Gallardo ha reconegut que el país necessita "molt esforç per tirar endavant" i un dels pilars d'aquesta revifalla són "els valors i les idees", ha dit. Gallardo ha afirmat que "nosaltres no hem canviat de pensament perquè creiem en els plantejaments liberals".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT