PUBLICITAT

Petició d'absolució pels acusats d'estafa immobiliària

  • Punt i final a una maratoniana vista sobre un presumpte pagament amb xec irregular
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Han calgut tres vistes espaiades en un període de set mesos i quatre suspensions per poder cloure finalment un presumpte cas d'estafa immobiliària. Ahir, després d'unes maratonianes conclusions elaborades pel Ministeri Fiscal, l'advocat de la perjudicada i l'advocat dels dos implicats (aquesta darrera conclusió especialment extensa, fins i tot va motivar a l'advertiment del batlle), el cas va ser vist per sentència, a l'espera de la resolució del Tribunal de Corts pel març. Les versions són molt contradictòries, i també les penes sol·licitades. La fiscalia va demanar tres anys de presó, part condicional, i una multa de 7.000 euros. La defensa de la perjudicada va sol·licitar el pagament de perjudicis per valor de més de mig milió d'euros. I la defensa dels acusats, per la seva part, va demanar l'absolució.

Tot i la llarga vista segueix sense quedar clar quan es va confirmar el xec que oficialitzava la compra d'un immoble cèntric d'Andorra la Vella. Si va ser el 26 de juliol del 2002, tal i com defensen els acusats (l'agent immobiliari i el constructor), el xec tindria validesa. Si va ser el 23 de setembre, tal i com defensa la llavors propietària de l'immoble, el xec seria il·legal ja que la dona hauria enviat una carta al juliol anunciant que l'agent immobiliari perdia els drets a vendre el seu edifici.

Han estat molts els testimonis que han declarat durant les tres parts de la vista, entre ells una entitat bancària que suposadament hauria comès errors en cobrar un xec que podria ser il·lícit, si així ho estima Corts.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT