PUBLICITAT

Desestimada la llibertat per al pres que volia fer la 'mili'

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un pres procedent de la Comella arriba a la Batllia Foto: EL PERIÒDIC

Un dia després que un pres sol·licités una reducció de la pena per tal de poder anar a fer el servei militar a Portugal, el Tribunal Superior va dictar sentència, la qual ha estat desfavorable pels interessos del reclús. Es tracta d'un jove de 20 anys que està complint una pena de dos anys, dels quals deu mesos de presó ferma, per escanyar a la seva parella i agredir-la en diverses ocasions. El Superior va considerar ahir que la seva voluntat de fer-se militar professional no és suficient per concedir-li la llibertat amb antelació.

Paral·lelament, el TS també va decidir desestimar el recurs que havia interposat el Ministeri Fiscal. Considerava que la pena havia de ser superior, de dos anys i mig, i que també s'havia de sentenciar la prohibició de contactar amb la víctima per un període de sis anys juntament amb l'expulsió definitiva del Principat.

Ara la causa torna a Corts i el jove encara haurà de passar uns mesos més a la presó. Com a conseqüència, no podrà complir la sol·licitud d'ingrés al servei militar portuguès, prevista pel proper 18 de gener.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT