PUBLICITAT

El treball de la comissió de pressupost ja pot començar

  • La Sindicataura acorda reduir el termini de cinc dies a mig per iniciar el debat
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La Sindicatura va acordar reduir el termini a mig dia per a què la Comissió Legislativa de Finances i Pressupost pugui començar el debat del projecte de pressupost i les esmenes que s'hi han presentat –el proper dilluns. Així ho publicava el Butlletí del Consell General ahir. L'acord és la resposta al grup parlamentari demòcrata, que demanava accelerar el tràmit del text amb la voluntat de poder aprovar el pressupost abans de finals d'any. El debat podria celebrar-se, amb molta probabilitat, el 29 de desembre.

De normal, les deliberacions o debats no es poden començar si amb «una antelació mínima de cinc dies no s'ha distribuït a cada conseller general la documentació relativa a la qüestió objecte de la deliberació o debat», però sí que es pot fer si hi ha un acord de la Sindicatura que ho autoritzi, tal i com s'estableix en l'article 58 del reglament del Consell General.

Tots dos grups parlamentaris han presentat esmenes, algunes d'elles coincidents, cosa que fa preveure que la comissió serà diligent i ràpida en aquest debat, segons va apuntar el vicepresident del grup parlamentari demòcrata, Daniel Armengol, en acabar la sessió plenària de dijous passat, en la qual es va rebutjar l'esmena a la totalitat del projecte de pressupost presentada pel grup socialdemòcrata.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT