PUBLICITAT

Canillo rep una delegació de Zhangjiajie per avançar en l'intercanvi turístic

EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
La delegació xinesa Foto: COMÚ DE CANILLO

El Comú de Canillo ha rebut aquesta setmana la visita d'una delegació de la ciutat xinesa de Zhangjiajie, agermanada amb la parròquia, per avançar en les accions que es poden dur a terme per potenciar l'intercanvi turístic entre els dos territoris.

La cònsol major, Dolors Cabot, va explicar que una de les propostes fetes pels representants de Zhangjiajie és que una delegació de joves vinculats amb el sector turístic visitin Canillo durant un o dos mesos per conèixer el model turístic andorrà, amb l'objectiu de potenciar la destinació d'Andorra en aquesta regió de la Xina. També s'estudia la possibilitat de fer intercanvis culturals i que una delegació canillenca pugui viatjar a Zhangjiajie per estudiar xinès o conèixer el seu model turístic, va informar l'ANA.

La delegació que ha visitat Canillo aquesta setmana, formada per set persones, comptava amb representants de l'ajuntament de Zhangjiajie, així com amb un coordinador de turisme i amb un representant d'un parc que hi ha a la zona, el qual és molt important a nivell turístic. Durant el dimarts i el dimecres, la delegació va visitar els diferents escenaris culturals i turístics de la parròquia. També va poder anar de compres per tot el país.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT