Marín arriba als quarts en el debut a Copa del Món

• A l'espera dels resultats oficials acaba entre el 17è i el 20è a Telluride
TELLURIDE

Lluís Marín ?el segon per l'esquerra? en una competició de la temporada passada a Arosa Foto: EL PERIÒDIC

Lluís Marín va estrenar ahir la temporada de Copa del Món de surf de neu amb un resultat més que bo per a la Federació Andorrana d'Esquí (FAE). El director tècnic, Carles Visa, li va fixar com a objectiu estar entre els 25 primers però ell, ambiciós, va posar-se el llistó més alt en dir que podia estar en el top-20.

La primera prova a Telluride (Estats Units) ha donat la raó a l'alumne: Marín va superar els vuitens de final i va ser eliminat als quarts en el boardercross per una errada que va cometre en el mateix punt que les classificatòries i per tant, a l'espera dels resultats oficials –no publicats al tancament de l'edició– acabarà entre la 17a i la 20a posició.

Oliveras, últim a Val Gardena / En esquí alpí també hi havia cita amb la Copa del Món, a Val Gardena (Itàlia), on es va disputar el supergegant al qual hi havia en competició Marc Oliveras. El corredor de la FAE va obtenir la 65a i última posició a causa d'una errada de trajectòria en la segona mànega després d'acabar el 48è en la primera. L'errada de línia va ser nefasta per a l'andorrà, ja que va anar a parar a la neu tova, cosa que li va fer perdre velocitat i temps. Malgrat el resultat el tècnic Xavier Bellsolà va mostrar-se content: «L'actitud i el nivell mostrat és més que positiu, ha donat el màxim i cal tenir en compte que és jove i ha d'anar adquirint experiència a poc a poc».

Per últim també hi va haver Copa del Món en biatló a Hochfilzen (Àustria), on Laura Soulié va finalitzar en la 45a posició en l'esprint de 7,3 quilòmetres, lenta en competició però amb només una errada en el tir. El fet d'acabar entre les 60 millors permet la tricolor disputar avui els 7,5 quilòmetres persecució.