PUBLICITAT

Viatges infernals de l'Hotels Plaza i el Club Vòlei Andorra

  • L'equip de De la Rosa juga sense descans a Melilla i el d'Hillaire, a Tenerife
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Avui només dos equips juguen i ho faran després de viatges de moltes hores que molt possiblement afectaran en el rendiment dels jugadors. Sense gaire descans l'Hotels Plaza juga a Melilla i el CV Andorra a Tenerife. A casa tenim un espectacle inigualable: les GSeries BPA. Demà serà el torn de VPC i FC Andorra, tots dos també a domicili.

VÒLEI - Prohibit no tornar amb victòria.

Ho va dir Lluís Hillaire el passat dilluns en aquest rotatiu: «Tenerife i Cáceres estan un esglaó per sota de la resta». I l'equip canari és el pròxim rival del CV Andorra, que malgrat el viatge llarg que ha d'afrontar no es pot permetre el luxe de tornar sense una victòria. El partit entre el penúltim i el segon de la taula és a les 18.30 hores.

AUTOMOBILISME - 47 inscrits en l'inici de les G.Series BPA

47 són els participants que es donen cita avui al Grandvalira circuit del Pas de la Casa per disputar la primera de les sis cites que aplega el calendari de les G.Series BPA 2012. Al matí hi han les G.Zero i els entrenaments lliures de la G.1 i a la tarda les sèries i les finals.

FUTBOL SALA - Un últim esforçs sense tres pilars

Només un partit més i arribarà la pausa nadalenca per a l'Hotels Plaza. Per a l' últim partit de l'any, però, tot són problemes: l'entitat tricolor va demanar al rival ajornar el partit perquè li faltaven tres jugadors bàsics. A més la vaga d'Iberia dificultava més el desplaçament i el Melilla va acceptar però l'LNFS va dir que s'havia de jugar. Així doncs De la Rosa no tindrà a Soty i Emil, convocats amb Romania, ni amb Carlinhos, per motius personals. Yuki i Toni González, doncs, hi aniran. El viatge a Melilla serà en avió però amb sortida a les tres de la matinada i arribada a territori africà a les tres de la tarda. L'únic bo és que el Melilla i l'Hotels Plaza pot acabar l'any segon (18.00 h).

DEMÀ DIUMENGE - El dia del futbol i el rugbi, sense la Lliga

El diumenge és el dia clàssic en el qual els protagonistes són el futbol i el rugbi. No hi haurà Lliga Nacional ja fins l'any que ve però l'Andorra substituirà la competició domèstica tot i jugar a Agramunt (12.00 h.) i el VPC visita el camp del St. Girons (15.00h).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT