PUBLICITAT

Grandvalira preveu obrir 50 quilòmetres de pistes

  • L’obertura parcial de Grandvalira Soldeu-El Tarter se sumarà a la dels sectors de Grandvalira-Encamp, Pas de la Casa i Grau Roig
16122011-pistes
El sector del Pas de la Casa, avui. Foto: GRANDVALIRA
Grandvalira preveu obrir 50 quilòmetres de pistes aquest cap de setmana si continuen les nevades que estan caient en les darreres hores. En aquest sentit, els tècnics estan treballant per garantir durant el cap de setmana l’enllaç per pista entre Grandvalira-Encamp (Funicamp) i Grandvalira-Grau Roig. De la seva part, l’àrea de Soldeu-El Tarter inicia la seva activitat aquest cap de setmana amb l’obertura de quinze quilòmentres esquiables. El preu del forfet de dia de Grandvalira es manté a 30 euros (adult i júnior) i 20 euros (infant).
L’obertura parcial de Grandvalira Soldeu-El Tarter se sumarà a la dels sectors de Grandvalira-Encamp, Pas de la Casa i Grau Roig, oberts des del dia 8 de desembre. Des del domini recorden que la connexió per pista entre Soldeu i Grau Roig no estarà habilitada aquest cap de setmana.

Grandvalira indica que les previsions meteorològiques apunten nevades intermitents a partir d’aquest divendres al vespre i durant el cap de setmana. Amb l’arribada de les precipitacions en forma de neu, els tècnics preveuen ampliar el nombre de pistes obertes de forma progressiva. Aquest divendres, els gruixos de neu van dels 10 als 35 centímetres a les cotes altes amb una qualitat de neu pols/dura. A més, els informes meteorològics apunten també l'arribada del període més llarg de dies de fred enllaçats des de mitjans del mes de novembre. Aquestes condicions afavoriran, a més, les tasques de producció de neu de cultiu.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT