PUBLICITAT

La fiscalia vol més pena per al culpable de l'incendi al Pas

  • Considera que, a més de causar les flames, va intentar furtar diners
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Ministeri Fiscal va presentar ahir davant del Superior un recurs contra la pena interposada per Corts a l'home que va causar l'incendi del Pas de la Casa, el passat 14 de febrer. Segons va al·legar ahir, a més de causar les flames l'home va intentar sostreure els diners d'una carnisseria i de la caixa registradora d'un bar.

La fiscalia va demanar que fos declarat també culpable d'un delicte major de furt continuat en grau de temptativa. Per aquest motiu va demanar una pena de tres anys de presó, és a dir, mig any més que la pena actual.

L'home va ser declarat culpable de cremar dos cotxes de nadons al replà de la tercera planta de l'edifici on vivia i treballava. Posteriorment va trencar l'aparador d'una carnisseria i també va llençar un bidó de cervesa d'un bar. Dels dos anys de pena que ha de complir, vuit mesos els ha de passar ferms a la Comella. La responsabilitat civil a la que ha de fer front són 760 euros.

SENSE ÀNIM DE LUCRE / La defensa va oposar-se a la versió de l'intent de robatori plantejada per la fiscalia. Va assegurar que no es pot considerar temptativa perquè tot i entrar a la carnisseria i al bar no tenia cap intenció de robar ni «d'ànim de lucre». «És veritat que va trencar una màquina registradora, però és que ho va trencar tot», va manifestar.

D'altra banda, va assegurar que l'home havia begut molt i que estava fora de sí el dia dels fets. També quan va ser detingut, motiu pel qual va manifestar que la seva intenció també havia estat la de robar. L'informe psicològic que se li va fer determinava possibles problemes psicòtics que s'havien de tractar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT