PUBLICITAT

Querella per no poder pagar

  • La fiscalia retira l'acusació durant la vista al considerar que no hi ha cap element constitutiu de delicte
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Poques vegades es dóna el cas que el Ministeri Fiscal passi d'una acusació agressiva a la desestimació de qualsevol indici de delicte en una mateixa vista. I en menys d'una hora de diferència. Els motius, el propi processat, que aparentava sinceritat i tranquil·litat, i el testimoniatge d'un dels implicats demostrant que no hi havia hagut cap indici d'ànim de lucre, una afirmació que anys abans (el cas es remunta al 2000) no va poder assegurar del tot. En resum: Després de deu anys d'estar imputat per presumpte estafador, en menys de 60 minuts ahir va sortir de la sala del Tribunal de Corts lliure de càrrecs imputats per la fiscalia.

Els fets que desencadenen tot aquest malentès, si es pot anomenar d'alguna manera, ens situen als edificis Borda del Solà, al carrer Mestre Xavier Plana d'Andorra la Vella. El responsable de tancar les vendes dels immobles i aparcaments, ahir es va autoanomenar project manager, va vendre per import de 17.000 € un box amb aparcament a un matrimoni. Però quan aquests, un cop adquirit (tot de manera legal i amb els permisos), van anar a pagar a la comunitat de propietaris la quantitat que els corresponia, aquests es van negar a acceptar els diners al considerar que el box era il·legal, per estar ocupant una zona d'accés a la finca.

Va ser llavors quan el matrimoni va posar una querella i la comunitat va denunciar la presumpta il·legalitat del box. I va ser processat un home que únicament feia de nexe amb els propietaris de l'edifici, i que per tant no obtenia benefici. A més a més, comunitat i afectats van arribar a un acord fa 15 dies que treia justificació a la celebració de la vista d'ahir. En definitiva: ara sí que podran pagar el que els correspon.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT