PUBLICITAT

Processat per arrancar un tros de nas i mossegar-li el braç

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els passadissos de la Batllia Foto: EL PERIÒDIC

El que va començar amb la baralla de dos joves per una noia durant la festa major de la Margineda del 2009, va acabar amb una segona baralla, amb una tercera persona implicada. Es van produir cops de puny i fins i tot mossegades. Concretament dues d'importància, una al braç i una al nas. Amb aquesta darrera el processat presumptament li va arrancar un tros del nas, que li va quedar penjant, segons va explicar ahir l'afectat.

L'acusat va negar ahir als fets, malgrat que es contradiu si es té en compte que ja ha indemnitzat al perjudicat per les lesions comeses. A més de les ferides importants al nas i al braç el jove també va haver de ser intervingut quirúrgicament per una lesió a la mà.

El Ministeri Fiscal va demanar pels fets una pena de 18 mesos de presó condicional per un delicte major de lesions doloses, a més del pagament de 1.900 euros a la CASS. La defensa va assegurar que hi havia «molt batibull» i que no es poden provar els fets amb exactitud. Va demanar sis mesos de presó condicional. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT