PUBLICITAT

Ferrer assumirà la conselleria de social

  • Minguillón es perfila com a conseller de Promoció Econòmica i Turisme, Estany d'Urbanisme i Nin de Finances
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Ferrer saluda als padrins de la Casa Pairal, ahir Foto: ANA / M.C.

la cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, va anunciat ahir durant l'entrega de premis del 7è Multicampionat de la Casa Pairal del Parc Central que en aquest proper mandat assumirà personalment la conselleria de social. Ferrer va comprometre's a ser la «responsable directa» del benestar de la gent gran, ja que no hi haurà cap conseller que s'interposi entre la cònsol i els padrins.

Altres càrrecs que es perfilen de cara al nou equip comunal, segons va informar l'ANA, són el de Jordi Minguillón com a conseller de Promoció Econòmica i Turisme, Eron Estany com a conseller d'Urbanisme, Meritxell Rabadà consellera de Cultura i Participació Ciutadana, Maica Nin de Finances, Marc Pons de Joventut i Esports, Jordi Cabanes de Medi Ambient i Higiene i Manel Bal a l'àrea de circulació.

Durant l'acte amb els padrins, la cònsol va indicar que l'objectiu és «continuar amb la gestió iniciada» i va voler enviar un missatge de «tranquil·litat» a la gent gran.

Ferrer i els responsables de màrqueting de Crèdit Andorrà, entitat que col·labora amb el multicampionat, van fer entrega dels premis. El director de màrqueting del banc, Joan Mas, va indicar que estan perfilant noves iniciatives relacionades amb la gent gran. Mas va considerar que caldrà buscar la participació amb els comuns per portar-les a terme.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT