PUBLICITAT

Gandia, el penúltim escoll per al River abans de l'aturada de Nadal

  • Peñarroya avisa: «Només ha guanyat dos partits però contra l'Ourense i l'Araba»
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El River s'ha desplaçat a València per afrontar aquesta nit el penúltim escoll abans de l'aturada nadalenca. El rival, el Gandia, és el segon pitjor equip de la LEB Plata segons explica la classificació però ningú del vestidor tricolor es refia d'un rival sobre el qual Joan Peñarroya va alertar: «Només ha guanyat dos partits però s'ha de valorar contra qui: Araba i Ourense».

Aquest partit i el de dimecres a Tenerife, avançat de la darrera jornada de la fase regular, seran claus perquè el River pugui menjar els torrons com a líder tot i que per al tècnic tant aquesta dada com el fet d'estar en els dos primers llocs que permeten jugar la Copa són anecdòtiques: «A mi em preocupa el rival, que arriba necessitat i que aquesta setmana ha fitxat un jugador [Éric Sánchez] que l'any passat era una peça important en un equip que va pujar de la LEB Or a l'ACB [Obradoiro]». Tot i això el tècnic del River creu tenir l'antídot per sumar la vuitena victòria: «Ha perdut algun partit ajustat per la falta de rotació.Té un joc interior regular però a Shawn Miller li costa ser a la pista jugant a un alt ritme. Dominar el rebot i les transicions ràpides seran un dels nostres objectius», va avançar.

Peñarroya ha dut tota la plantilla a València tot i que Eddie Cage continua amb problemes musculars que no l'impediran «arriscar si el necessitem». El partit es disputarà a les 20.30 hores.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT