PUBLICITAT

Detingut un jove per dos furts comesos a Encamp

EL PERIÒDIC
ENCAMP

La Policia va detenir dilluns un jove de 19 anys i nacionalitat andorrana, com a presumpte autor de dos furts amb força comesos al mes de setembre en una empresa i una botiga de queviures d'Encamp. Els fets es remunten al passat 20 de setembre quan una empresa encampadana va denunciar la sostracció de tres torres d'ordinadors de sobretaula, dos ordinadors portàtils i dues càmeres de fotos amb tres objectius, tot plegat amb un valor d'uns 7.000 euros.

Posteriorment, el 23 de setembre, una botiga de queviures d'Encamp va denunciar que li havien forçat la porta d'entrada i li havien sostret 28 euros de la caixa registradora, així com diversa mercaderia per un valor aproximat de 490 €.

Segons les investigacions de la Policia, presumptament l'implicat hauria utilitzat una còpia de la clau d'accés a les instal·lacions de l'empresa, on va treballar temporalment, per entrar i sostreure el material electrònic. Pel que fa a la botiga de queviures, presumptament hi hauria accedit forçant la porta d'entrada fent palanca amb un estri.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT