PUBLICITAT

Dos nois, detinguts per pagar amb bitllets falsos

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La Policia va detenir dissabte dos joves, de nacionalitat marroquina i no residents al Principat, per haver efectuat compres amb bitllets falsos de cinquanta euros. Els fets es remunten al passat divendres quan un grup de tres joves (dos de 19 anys i un menor d'edat) van fer unes compres en una estació de servei que van pagar amb un bitllet de 50 euros. Quan van marxar de l'establiment, l'empleat es va adonar que el bitllet era fals i ho va notificar a la Policia.

Posteriorment, el dia 10 a la matinada els tres joves van tornar al mateix establiment per fer més compres. En aquesta ocasió, l'empleada va rebutjar el pagament en adonar-se de la falsedat del bitllet, els joves van marxar i la dona va avisar a la Policia dels fets. El mateix dissabte al matí, els agents van rebre un altre avís d'un establiment d'Andorra la Vella on també s'hauria intentat fer un pagament amb un bitllet de 50 euros fals.

L'escorcoll efectuat als joves va permetre trobar a un dels implicats un bitllet fals de 50 euros amb la mateixa numeració que els anteriors, així com una porció d'haixix d'1,8 grams.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT