PUBLICITAT

Els dominis amplien la seva oferta pel cap de setmana

  • El pilot Jorge Lorenzo serà l'encarregat d'inaugurar l'hivern de Vallnord
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una jove esquiadora a Vallnord, el passat cap de setmana Foto: ÀLEX LARA

Les previsions de nevades a partir d'avui i durant el cap de setmana han permès tant a Vallnord com a Grandvalira ampliar la seva oferta de pistes obertes. Com a conseqüència, també s'obren nous sectors.

En el cas de Vallnord tots tres sectors, Arinsal, Pal i Arcalís, estaran parcialment oberts aquest cap de setmana. Arinsal oferirà el 35% de pistes i el 40% de remuntadors, a Pal estaran disponibles el 10% de les pistes i el 20% dels remuntadors i finalment a Arcalís es manté oberta la zona de la Coma. La previsió és anar ampliant progressivament el nombre de pistes i de remuntadors oberts, van informar ahir. El preu del forfet, però, es mantindrà a 26 euros, una tarifa que correspon al preu de mig dia de temporada baixa.

Per la seva part, Grandvalira va informar que la superfície esquiable s'amplia fins a 30 quilòmetres, amb l'obertura parcial dels sectors de Soldeu i del Tarter, que tindran connexió. A Soldeu, s'obrirà la zona de debutants d'Espiolets i la pista Gall de Bosc des del Cap de Llosada fins a Riba Escorxada, mentre que al Tarter s'obrirà la zona de debutants i les pistes Pi de Migdia, Esparver, Teixó, Oreneta i la part superior de la Guineu.

L'obertura d'aquests dos sectors se suma a l'oferta esquiable ja en marxa des del passat 8 de desembre amb 15 quilòmetres als sectors del Pas de la Casa, Grau Roig i Encamp. En total, Grandvalira oferirà 21 pistes, sis àrees de debutants i 25 remuntadors. El preu del forfet es manté a 30 euros l'adult i 20 euros l'infant i júnior.

INAUGURADOR DE LUXE / D'altra banda, ahir es va conèixer que el pilot espanyol Jorge Lorenzo (Yamaha), campió del món de MotoGP al 2010, serà l'encarregat d'inaugurar la temporada d'esquí de Vallnord. Lorenzo pujarà a Arcalís dilluns vinent al matí per donar el tret de sortida oficial a la temporada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT