PUBLICITAT

Marín comença bé i es classifica a Telluride

  • El surfista de neu de la FAE, amb un 23è lloc, és un dels 48 i farà avui les fases finals de la prova de la Copa del Món
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Marín, en un entrenament a Andorra, la temporada passada Foto: MARC COROMINES

Lluís Marín va estrenar ahir la temporada amb bon peu. El surfista de neu andorrà afrontava ahir les classificatòries de la primera prova de la Copa del Món a Telluride (Estats Units) i va obtenir un 23è lloc, suficient per ser avui un dels 48 corredors que disputin les fases finals. Marín va estar impecable als entrenaments i en la primera mànega va tenir una errada greu que va arreglar en la segona.

A Val Gardena (Itàlia), en esquí alpí, també hi havia Copa del Món, en aquest cas el primer dels dos entrenaments de descens abans de la disputa de la prova, programada per a dissabte. Allà hi eren Kevin Esteve i Marc Oliveras, en una jornada marcada per les nevades, el vent i la boira. Tot això va provocar retard i els dos joves andorrans del primer equip ho van pagar amb resultats discrets. Esteve va cometre dues errades, segons el director tècnic de la FAE Carles Visa «normals» amb l'estat de la pista ralentida per la neu. Ell va acabarel 67è d'un total de 75 participants i Oliveras, que va ser aturat a mitja carrera durant vint minuts –que comptaven en el crono–, va acabar penúltim.

Per últim es va disputar el segon supergegant FIS d'alpí a Hemsedal (Noruega) i els resultats no eren públic al tancament de l'edició. Segons Visa: «Vidosa estarà de nou entre els millors, Nil Ruíz ha acabat a 1,5s del primer, Joan Verdýu a 2,7 i les noies han millorat una mica».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT