PUBLICITAT

El PS considera que els va mancar temps per reforçar la comunicació abans de les comunals

  • Els socialdemòcrates consideren que la proximitat amb les generals ha estat perjudicial
14122011_comite
Un moment del Comitè Directiu del Partit Socialdemòcrata al Centre de Congressos. Foto: ANA / M. T.
El Partit Socialdemòcrata ha celebrat aquest divendres al vespre una reunió del Comitè Directiu ampliat amb els candidats que es van presentar a les darreres eleccions comunals per avaluar els resultats obtinguts. El president del partit, Víctor Naudi, ha explicat que durant el debat s'ha comentat que un dels obstacles que va causar la seva derrota va ser la manca de temps des de la celebració de les eleccions generals anteriors. Naudi ha apuntat que els principals eixos a millorar són la comunicació interna i externa i la proximitat amb el ciutadà, però que això requereix d'un procés llarg que no van tenir temps a fer.

Els membres del Comitè Executiu del Partit Socialdemòcrata, Víctor Naudi, Judith Salazar i Marc Cornella han fet una valoració de les eleccions bassada en el debat mantingut aquest dimecres. Naudi ha assegurat que el debat ha estat enriquidor i que "no s'ha acabat" sinó que s'ha de mantenir. Una de les qüestions positives que han volgut destacar, però, ha estat el suport rebut dels candidats a la junta. De fet, Naudi ha apuntat que "aquesta ha estat la nostra prova de foc i ens ha anat bé", ja que assegura que s'han començat a aplicar alguns dels canvis demanats pels militants del partit, i que la campanya electoral es va fer de manera "neta i constructiva".

El president del partit ha reconegut que els resultats de les comunals van estar "lleugerament per sota de les nostres expectatives", però ha indicat que ja eren conscients que "DA està de moda" i que "nosaltres tenim un llarg procés per endavant". Així s'ha referit a les modificacions que ha de fer el partit i que ara "estem tranquils perquè tenim quatre anys per anar-ho fent". La comunicació externa, la interna i la proximitat al ciutadà són els primers eixos on incidir, i es farà tant a les parròquies on es treballarà des de la minoria com en aquelles on no tenen representació. En aquestes, segons la primera secretaria del partit, Judit Salazar, serà "més difícil", però "ho hem de fer per la gent que ens ha donat el seu suport".

La primera secretaria del partit també ha apuntat que els resultats "no ens han resultat estranys" ja que eren molt pròxims a les eleccions generals on va guanyar sobradament Demòcrates per Andorra, i perquè "hem tingut un Govern que no ha governat per por a les represàlies comunals".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT