PUBLICITAT

MoraBanc celebra els 60 anys fent gala dels ecosistemes del país

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Camp i Mora fullegen el calendari, ahir durant la presentació. Foto: EL PERIÒDIC

Un any més, i cada vegada amb «el llistó més alt», tal i com va reconèixer el seu president, Francesc Mora, l'entitat MoraBanc ha editat un calendari temàtic pel 2012. Aquest any la temàtica escollida ha estat una selecció d'ecosistemes que es poden trobar al Principat. Mora va recordar que aquest calendari té un sentit especial, ja que coincideix amb la celebració dels 60 anys de l'entitat bancària.

Els encarregats de realitzar les 12 fotografies han estat els impulsors del primer banc d'imatges del país, Imand. S'hi recullen ecosistemes com els penya-segats, els boscos de coníferes, els rius, els prats alpins, les molleres, les tarteres, els prats de dall o els llacs. Per a il·lustrar-los, Aimand s'ha desplaçat fins a Arcalís, Prats, Tristaina, Montaup, el Cubil, el Comapedrosa, Prats, Pessons, Meritxell, el Coll de la Gallina, la Quera i Bixessarri.

A l'acte de presentació hi va ser present el ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp, que va destacar la importància d'ecosistemes com els boscos de coníferes, que representen el 35% del territori andorrà o les molleres, «grans desconegudes però importants per la «regulació de l'aigua», va assegurar». H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT