PUBLICITAT

Tres persones detingudes per possessió de droga

  • Dos espanyols i un belga han estat posats a disposició judicial
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La Policia va detenir a tres persones que es disposaven a entrar al Principat amb diverses quantitats de droga per la frontera del riu Runer.

La primera detenció es va produir el dissabte passat a les cinc de la tarda durant un control a un Porsche Boxter amb matrícula espanyola. L'escorcoll amb un gos ensinistrat va permetre trobar en una butxaca del conductor dos embolcalls amb 0,6 grams de MDMA (èxtasi) i 0,5 grams d'haixix. L'home, un turista espanyol de 34 anys, va ser detingut i posat a disposició judicial.

Les altres dues detencions es van produir el passat dilluns. La primera, a la 1.20 hores, durant un control a una autocaravana amb matrícula espanyola. L'escorcoll al vehicle va permetre trobar un embolcall amb un gram de cocaïna i una porció d'haixix de 8,8 grams amagats en una motxilla. L'home, un turista espanyol de 37 anys, va ser detingut i posat a disposició judicial.

Finalment, la tercera detenció també es va dur a terme el passat dilluns, a les 11.35 hores, durant el control a un autobús de línia regular que es disposava a entrar al Principat.

Els agents van decomissar un embolcall amb 5,9 grams de MDMA a un turista belga de 38 anys. L'home va ser detingut i posat a disposició judicial. .



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT