PUBLICITAT

Toni Bernadó es passeja als 10K de Calvià

  • El fondista andorrà acaba primer amb un minut i mig de marge sobre el segon
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Toni Bernadó va oferir el diumenge passat un recital en els 10 Quilòmetres de Calvià (Mallorca). El fondista andorrà del Club d'Atletisme Valls d'Andorra (CAVA), fa uns anys especialista en aquesta distància, no va teni rival i va acabar primer després de córrer tota la cursa en solitari amb gairebé un minut i mig de marge respecte del segon classificat. Bernadó va fer un temps de 31min 37s en una prova que va comptar 556 arribats a meta.

D'altra banda Marcos Sanza va obtenir una meritòria 15a posició en un Cros Internacional Ciutat de Granollers d'altíssim nivell. El company d'equip de Bernadó va fer un temps de 30min 48s i va acabar a un minut i mig del tercer lloc del podi que va ocupar el marroquí Ilias Fifa, recentment guanyador de la Jean Bouin. El primer lloc van ser per als kenià Hillary Kimchumba i segon va ser el seu compatriota Kiprono Menjo, en una cursa que va aplegar un centenar de participants entre els quals Manuel Fernandes va ser el 31è i Jordi Royo el 59è.

CAMPIONAT D'ANDORRA D'HIVERN / Per últim a Andorra també va haver-hi activitat atlètica amb el Nacional d'Hivern a l'Estadi Comunal. Els guanyadors van ser Sònia Villacampa i Miquel Vílchez en els 60 metres llisos,Heve Aguilera i de nou Miquel Vílchez en salt d'alçada, Xavier Consegal en perxa, Anna Sirvent i Txema Aguilera en llargada, Blanca Fiter i José Carlos Guerra en els 400, Alba Valero i David Francome en els 800, Anna Sirvent i Miquel Vílchez en els 200, David Francome en els 3000 i Elena Villalon i Txema Aguilera en martell.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT