PUBLICITAT

Nous bàtxelors virtuals de català i de comunicació

  • Les preinscripcions ja estan obertes, a l'espera de l'aprovació del pla d'estudis
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

La Universitat d'Andorra va obrir ahir el període de preinscripcions per a la seva proposta d'estudis virtuals del 2012, que començarà al febrer. Presenta dues novetats importants, el bàtxelor (primer cicle) de Comunicació i el de Llengua catalana, que es podran fer online per primera vegada a la universitat andorrana. Els alumnes ja poden sol·licitar la prematrícula, tot i que tots dos estudis estan pendents encara de l'aprovació oficial del pla d'estudis.

A banda dels nous ensenyaments postobligatoris de català i de comunicació, els alumnes ja poden preinscriure's als estudis virtuals de bàtxelor en Administració d'empreses, Dret, Humanitats i Informàtica.

Des de la universitat van destacar que totes elles són titulacions plenament adaptades a l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior (EEES). Per tant, obren la porta a més a més a una doble titulació, ja que, en virtut del conveni entre la Universitat d'Andorra (UdA) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), els estudiants de l'UdA poden obtenir el títol oficial de grau de l'Estat espanyol amb la superació de 60 crèdits addicionals.

D'altra banda, l'UdA ofereix també per al nou any tres cursos d'actualització virtuals amb continguts específics d'Andorra que es poden cursar individualment: Constitució i altres fonts del dret andorrà, Dret públic d'Andorra i Patrimoni cultural d'Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT