PUBLICITAT

Vallnord i Grandvalira acullen una afluència «suficient»

  • 1.500 esquiadors han triat diariament el Pas, i gairebé 2.000 Arcalís
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un esquiador en una de les pistes de Grandvalira, ahir. Foto: GRANDVALIRA

Grandvalira va tancar ahir la segona part del Pont de la Puríssima amb una afluència de 5.500 esquiadors. Des de l'obertura parcial del domini de dijous passat, el camp de neu ha rebut diàriament uns 1.500 esquiadors, majoritàriament titulars del forfet de temporada o turistes que no han pogut modificar la seva reserva a través de touroperadors o agències de viatge, a qui el domini ha donat prioritat.

Per la seva part, des de Vallnord, han indicat que en aquesta segona part del pont hi ha hagut major afluència, «però no s'han acomplert les perspectives», com va reconèixer a l'ANA la responsable de comunicació, Anna Jiménez. Tot i que dijous i divendres es va haver de tancar l'accés cap a les 12 hores en arribar a les 2.000 persones – límit de capacitat establert per la mateixa estació-, aquest dissabte i diumenge no s'ha arribat a aquest volum. Amb tot, Jiménez ha destacat la bona resposta que han obtingut dels esquiadors per l'estat de la neu i la informació constant i «honesta» que se'ls ha anat oferint. «Dins d'un pont totalment atípic, és positiu poder comptar amb Arcalís i els qui hi ha pujat han estat contents», va afirmar.

Ambdues estacions han volgut posar èmfasi en el gran treball que s'ha fet quant al cultiu i transport de neu, una activitat que ha permès a Vallnord passar de sis a vuit pistes obertes en la darrera setmana i a Grandvalira obrir a partir d'aquest dilluns la zona de debutants Abelletes, situada a Grandvalira – Pas de la Casa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT