PUBLICITAT

Camp valora positivament l'afluència al Mercat de Nadal

  • Per la pista de gel hi han passat unes 450 persones en funció dels dies
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Els petits del taller de teatre representen 'Els Pastorets', ahir. Foto: EDUARD COMELLAS

El cònsol major de la Massana, Josep Maria Camp, fa una valoració positiva del nombre de visitants que han passat pel Mercat de Nadal de la parròquia i que dóna el tret de sortida a les festes nadalenques. Durant els deu dies que ha durat la fira s'han programat diverses activitats, sent la pista de gel una de les més exitoses, segons va reconèixer el cònsol. Camp va assegurar que de cara l'any vinent hi ha la voluntat de continuar organitzant la fira perquè «les coses que funcionen s'han de mantenir i potenciar encara més».

El Mercat de Nadal de la Massana va tancar ahir després de 10 dies amb un bon balanç de participació. Camp va indicar que l'afluència de visitants ha estat similar a la de l'any passat; tot i que va reconèixer que la crisi s'ha deixat notar i la falta de neu ha pogut tirar enrere alguns visitants.

El cònsol va manifestar que les activitats organitzades en paral·lel han tingut «molt èxit». Va destacar que «han fet ple cada dia», fins al punt que hi ha gent que s'ha hagut de quedar fora. Una de les activitats amb més demanda va ser la pista de gel instal·lada a la plaça de les Fontetes, que també albergava les 23 parades de la fira. Camp va calcular que per la pista de gel hi han passat unes 450 persones en funció dels dies, recollia l'ANA. Altres activitats que s'han organitzat han estat les cantades o la representació dels Pastorets, interpretats pels petits actors del taller de teatre de la parròquia.

Qui ha organitzat el Mercat de Nadal ha estat el conseller de Turisme i cònsol electe, David Baró. Per això, Camp creu que l'esdeveniment tindrà continuïtat els propers anys ja que «les coses que funcionen s'han de mantenir i potenciar encara més», i la Massana és «una parròquia de tradicions», va assenyalar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT