PUBLICITAT

Vidosa repeteix actuació amb una altra segona plaça

  • L'andorrà acaba la 1a mànega primer, però es veu superat en la 2a
EL PERIÒDIC
GEILO

Periodic
Vidosa, en una prova de la temporada passada. Foto: EL PERIÒDIC

Roger Vidosa ho va tornar a fer ahir, amb una nova segona posició en el gegant FIS de Geilo, a Noruega, tot i que en la primera mànega va ser l'esquiador més ràpid. Va sumar 25,45 punts FIS. Al final, el noruec Emil Holmeide Blattmann el va superar per ben poc: 2min 09,52s per al local i 2min 09,88s per a l'andorrà. Bon cap de setmana per a l'esquiador del Principat, que torna a agafar els galons de l'equip nacional en el gegant.

Roger Vidosa va fer una primera baixada del segon gegant de Geilo amb garanties de rebentar el crono, però una errada el va impedir estar a prop de baixar del minut i dos segons (1min 02,20s). Així i tot, l'esquiador de la FAE va marcar el millor temps, perquè Blattmann en va fer 1min 02,25s. En la segona mànega, el seu esquí va ser d'alt nivell però el noruec es va imposar, tot i que amb el tercer millor temps de la mànega. Vidosa, en aquesta segona baixada, en va fer el novè temps.

En la mateixa cursa, Nil Ruiz va ser 14è –10è en la primera mànega– amb 2min 11,54s, mentre que Joan Verdú, que el dia anterior va sumar 50 punts FIS tot i ser júnior, ahir en va fer 38,01 per ser 15è (2min 11,75s), el que va significar la millor posició dels del seu any (1995). Així mateix, Arnau Puig va acabar 51è (2min 16,33s), mentre que Xavi Salvadores, júnior de primer any, va acabar 80è amb 2min 24,47s. Matías Vargas no va finalitzar la primera mànega.

En noies, al mateix escenari i mateixa especialitat, res de bo: Sara Raméntol va quedar fora en la segona mànega, mentre que Gemma Larregola no va superar la primera. Avui, l'equip FAE descansa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT