El VPC perd el 8è partit, ara a casa del Mazeres

• Els andorrans van veure les opcions, però van rebre l'estocada al final (34-26)
MAZERES

Els andorrans no troben solucions. Foto: EL PERIÒDIC

El VPC Andorra va perdre el 8è partit, ara al camp del Mazeres Cassagne. Els andorrans van veure l'opció de vèncer, però en l'últim minut van rebre l'estocada amb una penalitat en contra que va deixar el marcador 34-26, quan abans eren a un assaig de l'empat (31-26). Fins i tot van perdre el bonus en un matx que van arribar a guanyar 14-20.

El conjunt andorrà segueix en caiguda lliure, enfonsat en la classificació d'Honor i sense perspectives de millora a curt termini. L'equip no rutlla, tot i que ahir es va veure un VPC molt més actiu i en lluita pel partit. Els francesos es van avançar amb dues penalitats, una al minut 7 i una altra al 14 (6-0), i Hinds va acostar els andorrans amb un assaig dos minuts després (6-5). Una penalitat de Barkalaia en el 25 i un assaig de Cabanes amb transformació en el 28 van posar el 6-15, però els locals van reaccionar amb una penalitat i un assaig (14-15) tot i que abans del descans Magallón va posar el 14-20 amb un altre assaig.

En la represa, als deu minuts el Mazeres va reaccionar amb un assaig i una posterior penalitat (24-20), i Barkalaia acostava els homes de Michael Broad amb una penalitat (24-23), però un assaig en el 67 complicava les coses (31-23). El georgià del VPC va sumar tres punts més, però una penalitat en el 80 va matar els andorrans (34-26).