PUBLICITAT

El Gandia es reforça amb Éric Sánchez abans de rebre el River

  • Joan Peñarroya: «És un jugador de molt nivell i d'una trajectòria molt llarga»
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Éric Sánchez. Foto: EL PERIÒDIC

El Gandia Bàsquet, pròxim rival del River Andorra a l'11a jornada de la LEB Plata, el pròxim divendres 16 a la localitat valenciana, va confirmar ahir la contractació d'Éric Sánchez, un base que, segons el seu nou club, arriba per fer funcions d'escorta. Joan Peñarroya, tècnic del conjunt andorrà, creu que el jugador andalús «és de molt nivell i d'una trajectòria molt llarga».

Sánchez, que torna a Gandia, ha jugat vuit temporades a Or amb Badajoz, Ciudad de Huelva, Gandia Bàsquet, Villa Los Barrios, Tenerife Rural i Obradoiro, i va ser un dels jugadors que va propiciar l'ascens de l'Obradoiro a l'ACB. «Que hi sigui al Gandia ens ajudarà a que la nostra concentració durant el partit sigui màxima», va avisar Peñarroya.

EL RIVER SEGUEIX BUSCANT / Alguns dels equips de la LEB Plata s'estan reforçant ara que comença a ser època de moviment de jugadors, alguns descartats, i fins i tot d'altres sense equip que en busquen. És el cas del Gandia amb Éric Sánchez, però també del Tenerife Baloncesto, que ha incorporat el pivot Javi Pérez, o l'Aurteneche Araba, que suma amb l'ala-pivot Fernando Fernández Noval. Tots tres equips han mogut fitxa ràpid per cobrir baixes per lesió.

El cas del River és de moment idèntic al de fa unes setmanes. És a dir, no es tanca la porta a ningú, però de moment no hi ha res. Es busca un jugador polivalent, però tot és a l'espera del que pugui passar en les pròximes setmanes, ja que el termini per fitxar expira a meitat del mes de febrer. L'actual plantilla agrada els tècnics i la directiva, i només hi ha dos equips que tenen un contracte per renovar a meitat de temporada. Un és Ed Cage, que ja ha rebut l'ampliació, i l'altre Anton Maresch, que segueix buscant el seu espai en el bloc de Peñarroya, i que en l'últim matx contra Las Rozas va ser decisiu.

EL RIVER, SEGON A LA LLIGA / Després de disputats tots els partits de la 10a jornada de la LEB Plata, el River és segon a la classificació, igualat amb el Leyma Coruña, que no va fallar a casa seva contra el Fontedoso (81-57), i a un punt de l'Aurteneche Araba, que segueix sorprenent amb un alt rendiment i una nova victòria, això sí per la mínima a Tenerife (67-68).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT