PUBLICITAT

Preparats, un, dos, tres.... acció!

  • Una vuitantena d'aspirants van participar ahir al càsting per a l'espot publicitari del parc
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Cristina Pantebre, una de les participants, en un moment de la prova, ahir al Centre Cultural lauredià. Foto: ANA

Una vuitantena de persones van participar ahir al càsting convocat per Naturlàndia per donar a conèixer el parc fora de les fronteres d'Andorra. Segons van explicar els responsables del projecte a l'ANA, s'han superat les expectatives de participació, ja que han rebut més de 300 trucades i 200 correus electrònics. Entre les motivacions dels possibles actors i actrius es troben la passió per la dansa i l'actuació, la voluntat de prendre part en un projecte per donar a conèixer el país o com a repte per superar la por escènica.

El Centre Cultural i de Congressos lauredià va acollir ahir el càsting per l'anunci que Naturlàndia està preparant per donar a conèixer el parc fora del país. Una vuitantena de persones de totes les edats han pres part en la prova. Com va reconèixer la responsable de producció de Carrota – l'empresa encarregada del càsting-, Diana Martín, la primera setmana es va haver de tancar l'admissió de nens en superar la capacitat prevista i en els quinze dies de convocatòria s'han rebut unes 300 trucades i 200 correus electrònics de persones interessades. «El més difícil ha estat aconseguir padrins, ja que tenen més vergonya», va reconèixer Martín.

Espot made in Andorra

Segons va explicar la responsable de Naturlàndia, Meritxell Cassi, es va valorar la possibilitat de contractar actors professionals o fer participar a la gent del país. Finalment, doncs, s'ha optat per aquesta última opció i per primer cop s'ha establert aquesta col·laboració. L'objectiu, va assegurar Cassi, és «donar a conèixer què és Naturlàndia».

L'únic requisit per poder participar en el càsting era superar els 1,20 metres d'alçada, ja que l'anunci mostrarà diferents escenes i activitats que es poden realitzar al parc, entre les quals hi ha el Tobotronc. «Volem transmetre les emocions que es poden viure en família, en grups d'amics o amb la gent gran», va dir Martín.

Durant el dia van passar diferents aspirants per fer la prova on es va demanar precisament que es mostrin algunes d'aquestes emocions. Alguns d'ells era el primer cop que s'enfrontaven a un càsting. Nervioses, les germanes Àngela i Cristina Pantebre, de 12 i 10 anys respectivament, van explicar que s'han presentat perquè els agrada «actuar, ballar, la música i fer coses davant d'un públic». En canvi, Didac Lluch ha reconegut que ha vingut obligat per les amigues, però va dir que s'ha sentit «una mica ridícul», creu que és «una experiència més per treure'm la vergonya».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT