L'Andorra guanya 3-1 i se situa tercer en Superlliga 2

• L'equip de vòlei es desfà del Càceres en un matx ben jugat pels d'Hillaire
R. M. S.

Els bloquejadors andorrans van ser ahir molt importants. Foto: TONY LARA

No volien sorpreses en el CV Andorra per al partit d'ahir davant del Càceres Patrimonio de la Humanidad. Sobre el paper, els andorrans eren superiors, però s'havia de demostrar. El 3-1 ho va deixar clar, tot i que els castellans van posar contra les cordes els locals en un segon set en què van tenir les de guanyar fins al final, quan els homes de Lluís Hillaire van reaccionar i li van pegar la volta al marcador.

El primer set va ser local sense cap discussió. Un 6-3 es va convertir en un 8-4, 12-6 i 15-7, i llavors el camí cap al final d'aquest primer parcial estava més clar que l'aigua, perquè el CV Andorra no donava treva, i els visitants no sabien reaccionar. Amb 25-15 va acabar.

El segon set va ser una altra història: el Càceres va donar més guerra i es mantenia un punt per sobre, mentre que l'Andorra no trobava la manera de posar la directa. En el tram final, Da Silva va aparèixer amb una esmaixada i un bloqueig que van posar el 19-17 en un gran esforç col·lectiu. Al final, 25-22.

El tercer set no es podia escapar, però va ser visitant per 22-25. En el quart set, els locals van fer el que manava la lògica, i això va ser vèncer per 25-16 i tancar el matx i els punts amb un 3-1.