PUBLICITAT

Vidosa, segon al gegant de Geilo

  • Bon paper de l'equip FAE, que situa Esteve 6è i Verdú, de segon any júnior, amb 50 punts
EL PERIÒDIC
GEILO

Periodic
Roger Vidosa. Foto: EL PERIÒDIC

Fenomenal actuació de Roger Vidosa al gegant FIS de Geilo (Noruega) amb la 2a posició, en una cursa superpoblada d'esquiadors, amb 108 classificats. Vidosa va fer un temps de 2min 11,29s, a tocar dels 2min 10,95s del vencedor, el noruec Ola Buer Johansen. L'esquiador andorrà va sumar 23,35 punts FIS. Així mateix, l'actuació general de l'equip de la FAE va ser bona, amb Kevin Esteve 6è, Nil Ruiz 24è tot i que podria haver acabat millor si hagués esquiat amb més intensitat en la segona mànega, Marc Oliveras 27è i Joan Verdú 31è, que suma 50,46 punts FIS en l'especialitat, quan és en el segon any de categoria júnior.

Vidosa va aconseguir ahir el millor resultat de la temporada amb un esquí molt bo i exigent. L'andorrà va fer 1min 06,80s en la primera mànega (1min 06,50s per a Johansen), i 1min 04,49s en la segona (1min 04.45s del noruec vencedor):

En categoria femenina, el gegant de Geilo va tenir la cara i la creu. La cara va ser de Sara Raméntol, que va aconseguir sumar 74,40 punts FIS, tot i finalitzar la 31a. La vencedora va ser la sueca Paulina Grassil, amb 2min 15,39s. La creu de la jornada va ser per a Gemma Larregola, que no va poder superar la segona mànega i es quedar sense punts.

BIATLÓ: SOULIÉ ÉS 32A / Laura Soulié disputava ahir la prova dels 10km pursuit de la Copa del Món de biatló que es disputa a Àustria, prova en què va acabar 32a. La corredora de la Federació Andorrana d'Esquí no estava massa satisfeta del seu resultat, ja que en el tir no va estar tan encertada com en altres ocasions.

Això sí, de mica en mica l'esquiadora va agafant la forma física, després que hagués estat malalta fa unes setmanes.Aquesta cita de la Copa del Món era l'última del cap de setmana per a Soulié, que va començar divendres amb els 7 quilòmetres esprint en què va ser 27a en una jornada on no es va trobar del tot còmoda esquiant.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT