PUBLICITAT

Primer contacte a l'espera de l'espectacle d'avui

  • Alain Prost (Dacia) marca el millor temps de la classificatòria
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Un moment de la cursa Andros elèctric, ahir al Grandvalira Circuit. Foto: TROPHÉE ANDROS ANDORRA

el Grandvalira Circuit va acollir ahir la primera jornada del Trofeu Andros on van destacar les esquadres Dacia, amb Alain Prost i Evens Stievenart; Skoda, amb un equip de luxe format per Jacques Villeneuve, Olivier Panis, Paul Belmondo i Franck Lagorce; i per descomptat el campió en títol, Jean-Philippe Dayraut, que aquest any condueix un Mini de Saintéloc.

Prost va marcar el millor temps en la primera màniga classificatòria per davant de Jean-Philippe Dayraut (Mini), Franck Lagorce (Skoda), Pierre Llorach (Renault), Evens Stievenart (Dacia) i Olivier Panis (Skoda). Amb la segona màniga va finalitzar la jornada d'ahir, ja que les finals es disputen avui al matí a partir de les 11 hores. Lagorce (Andros) va guanyar la primera cursa de l'Andros elèctric, ocupant les altres dues places de podi Adrien Tambay (Siemens) i Cristophe Ferrier (Nice Cote d'Azur).

Les condicions del gel a la pista andorrana són bones, la qual cosa assegura l'espectacle. Aquesta cursa de l'Andros, organitzada per l'Automòbil Club d'Andorra, compta amb el patrocini de Grandvalira, així com del centre comercial Hiper Pas, d'Andorra Turisme i de Crèdit Andorrà.

AVUI, DIA INTENS / Avui es corre la part final de la primera jornada, amb les finals Elite i Elite Sup dels Silhouettes i la segona cursa dels Elèctrics. La segona jornada de competició arrencarà a les 16 hores amb la primera màniga qualificativa a la qual seguirà un atapeït programa: 3a cursa Andros elèctric, 2a màniga qualificativa, 1es finals Elite i Elite Sup, 4a cursa Andros elèctric i 2es finals Elite i Elite Sup.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT