PUBLICITAT

Esteve, 19è a l'eslàlom FIS i Soulié 27a en biatló

EL PERIÒDIC
GEILO / HOCHFILZEN

Kevin Esteve va tornar a ser el millor andorrà a l'eslàlom FIS de Geilo, marcant la 19a posició. Així mateix, a Hochfilzen (Àustria) es va disputar la qualificació de l'sprint (7km) de la Copa del Món de biatló, on Laura Soulié va tenir una bona actuació en tir però esquiant va notar la malaltia ja superada, per acabar amb una 27a posició que la motiva de cara al cap de setmana.

A Geilo, si bé Esteve va ser el millor de la FAE, va estar seguit per Joan Verdú, que va ser 32è, mentre que Arnau Puig va acabar 43è. Robert Solsona va debutar amb la 54a plaça, mentre que la resta d'andorrans van quedar fora: Josh Alayrach va ser desqualificat en la segona mànega, i Nil Ruiz no va acabar aquesta segona baixada. En noies, Sara Raméntol va finalitzar 39s, mentre que Gemma Larregola no va acabar la primera mànega.

Cap de setmana farcit de competicions al Principat. Avui hi ha a l'Estadi Comunal el Campionat d'Andorra d'hivern d'atletisme, que comença a les 12.30 i que acabarà al voltant de les 14.15 amb l'última prova dels 200 metres femenins. Però a la tarda, tot complet, perquè a les 17.30 l'Hotels Plaza Andorra rep el Manzanares al Poliesportiu en partit corresponent a la Segona Divisió de futbol sala, i just quan acabi, a les 19.30, està previst al mateix escenari l'enfrontament entre el CV Andorra i el Càceres, en marx de la Superlliga 2 de voleibol.

Però a més d'això, a partir de les 17.00 es disputa al Pas de la Casa una nova edició de la Nocturna d'esquí de muntanya. Aquesta cita obre de fet el calendari de la Copa d'Andorra de l'especialitat, que aquest any compta amb altres quatre proves.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT