PUBLICITAT

El nou parc de la Margineda costa al Comú més de 7.500 euros

  • Amb aquesta infraestructura es fa realitat una promesa que s'arrossega des de fa 20 anys
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Uns nens estrenen els jocs infantils del nou parc, ahir. Foto: ANA

La cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, va ser estat l'encarregada d'inaugurar aquest divendres el nou Parc de la Margineda situat a la zona del carrer de l'Aern. El parc donarà servei als veïns del barri però també als estudiants de les escoles properes i usuaris del bus que disposen d'una parada al costat, segons va explicar Ferrer. De moment, amb la inversió de 7.591 euros, s'han instal·lat bancs de fusta, un castell de jocs infantils i un joc infantil de molla.

El Comú d'Andorra la Vella ha invertit 7.591,78 euros en l'habilitació d'un terreny al carrer de l'Aern de la Margineda on ahir es va inaugurar el nou parc infantil i zona verda, «una promesa del Comú i d'eleccions històriques de fa més de 20 anys», va remarcar la cònsol major de la capital.

El parc compta amb una superfície total de 265 metres quadrats i disposa de tres bancs de fusta, una zona de multijoc infantil en forma de castell i jocs de molla recuperats del Parc Central.

A més, de cara a la primavera, està previst instal·lar-hi una font i més arbres que donin ombra als bancs i es valorarà la ubicació d'un gronxador, com han demanat els veïns. D'altra banda, el terreny del Comú és més gran i es podrà ampliar en el futur si es volen fer més inversions i, ja que dóna a la carretera, podria tenir un accés des de baix, ha indicat Ferrer. Modificacions i millores futures que no estan concretades però que queden obertes per a respondre a noves necessitats.

La cònsol major també va explicar que el parc inaugurat ahir és l'únic del barri i donarà servei no només a les 400 o 500 persones que hi viuen, sinó també als 3.000 escolars i usuaris de la parada d'autobús que poden passar per la zona durant el dia. Aquesta infraestructura era vista des de la corporació com una necessitat per a aquesta part de la parròquia que mancava d'aquest espai verd i de jocs infantils.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT