PUBLICITAT

Encamp i el Pas, en 3D

  • Tots els edificis i parcel·les es poden consultar tridimensionalment
P. G.
ENCAMP

Periodic
Una imatge del centre de la parròquia d'Encamp del nou cadastre. Foto: COMÚ D'ENCAMP

Des de la mateixa pàgina web del Comú d'Encamp (www.encamp.ad) es pot accedir al nou cadastre del comú d'Encamp. No cal posar-se aquelles ulleres de colors, però gràcies a l'aplicació del Google Earth, les poblacions d'Encamp i del Pas de la Casa compten amb els edificis i parcel·les registrats al cadastre en tres dimensions. No es tracta de cap joc de la Play, sinó d'una eina que serà útil per als arquitectes i enginyers.

No és només la primera de les parròquies que compta amb un cadastre amb un registre modern, sinó que ara és de les primeres d'Europa que compta amb aquest cadastre tridimensional, segons va assegurar el mateix Miquel Alís,

La integració del cadastre amb el pla d'urbanisme i el viari a Internet a través d'una plataforma ja va costar al Comú tres milions d'euros, ara però, hi ha un pas més endavant.

Amb aquesta eina i com si d'un passeig per la parròquia es tractés es poden consultar dades com el nom, els límits i les superfícies de les unitats d'actuació, la qualificació del sòl, el pla viari i la superfície de les parcel·les dins de les unitats d'actuació. Els internautes també podran consultar la normativa del POUP i les eines del cadastre.

Aquesta nova aplicació permetrà navegar pels carrers i viles de la parròquia i tenir, així, una millor interpretació de la realitat física del territori.

Gràcies a la introducció de les dades relatives a les àrees de cada parcel·la s'ha aconseguit la creació dels edificis en alçat i profunditat, generant l'efecte en tres dimensions. Això també permet al Comú d'Encamp disposar d'informació més precisa i ordenada de cada una de les edificacions de la parròquia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT