PUBLICITAT

L'APCA ja té 70 establiments comercials adherits

  • La setmana vinent tindrà lloc la segona edició de la campanya promocional VIP per un dia
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La campanya VIP per un dia de l'any passat. Foto: ANA

«Estem molt contents perquè ja hem arribat a 70 establiments adherits, tenint en compte que es tracta de moments molt difícils i costa molt unir-se», va explicar la portaveu de l'Associació de Petits Comerciants, Mercè Torrallardona a l'ANA. A més, la portaveu va afegir que el fet que hagin augmentat el nombre d'associats té més valor «tenint en compte que es tracta de moments molt difícils i costa molt unir-se».

La majoria dels associats a l'APCA són comerços de les parròquies centrals, però, segons va explicar Torrallardona, també tenen representació a la resta de parròquies; precisament són aquests últims socis els que en gran part ajuden a que l'associació vagi creixent. Així doncs, que l'APCA tingui representants en les altres parròquies «permet que siguin una referència per captar nous socis a cada nucli comercial».

Mirant a llarg termini, el repte que l'associació s'ha fixat és que «d'aquí un o dos anys més puguem ser més de 200».

De moment, l'APCA no s'ha integrat dins de la Federació d'Associacions de Comerciants (FACA) perquè consideren, segonsva explicar Torrallardona, que la federació «són sobretot els grans establiments» i per tant són interessos diferents. Tot i això, la portaveu va assegurar que segueixen estudiant la fórmula «que ens permeti unir esforços amb la FACA»..

el sorteig vip/ La portaveu de l'Associació de Petits Comerciants també va explicar que la setmana vinent els establiments començaran a repartir butlletes entre els tots els seus clients per tal que puguin participar al sorteig de VIP per un dia, que se celebrarà el 5 de gener del 2012.

Aquest sorteig consisteix en que el guanyador reb una suma de 3.000 euros per gastar-se als establiments adherits durant un dia. Com l'any passat, es tracta d'una campanya que té per objectiu donar a conèixer l'entitat i promocionar tots els comerços que són socis de l'Associació de Petits Comerciants.

ELS HORARIS COMERCIALS/ Després de la modificació de la Llei per l'ampliació dels horaris comercials, Torralardona va explicar que els petits establiments el més provable és que durant les festes de Nadal «obriran una mica més durant els dies de màxima afluència», com poden ser els de la setmana abans de Reis, ara bé, no ho faran fins al màxim permès, «sinó que en un principi calculen que tindran obert fins a les nou del vespre».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT