PUBLICITAT

Fins a 4.000 esquiadors, malgrat les poques pistes obertes

  • La bona neu i les poques aglomeracions serveixen per satisfer els usuaris
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Esquiadors a les pistes de Vallnord (sector Ordino - Arcalís), ahir. Foto: ÀLEX LARA

Grandvalira va obrir ahir deu de les seves més de 100 pistes de forma exclusiva per als clients que tenien reserves hoteleres i per als usuaris del forfet de temporada. Pel missatge de prudència i les condicions generals de les pistes, finalment unes 1.500 persones es van acostar a l'estació per gaudir, en molts casos, de les primeres baixades. Segons els responsables de Grandvalira són bones dades ja que permeten que no hi hagi aglomeracions i que es pugui allargar aquesta obertura parcial mentre no caiguin més precipitacions. Per la seva part, a Vallnord va haver de tancar la venda de forfets a les 12 hores després de completar l'aforament previst, de 2.500 esquiadors.

Grandvalira va donar finalment el tret de sortida a la seva temporada d'esquí amb deu pistes. Malgrat la poca superfície disponible i el missatge de prudència enviat des de l'estació per evitar el col·lapse, fins a 1.500 esquiadors van acostar-se al sector de Pas de la Casa i Grau Roig. Es tracta principalment d'usuaris del forfet de temporada a qui s'ha volgut premiar «perquè han fet una aposta clara per Grandvalira» i clients que ja eren a la zona i no han pogut canviar la seva reserva, va explicar el responsable de màrqueting, Alfonso Torreño.

Tot i que s'havia posposat l'obertura en diverses ocasions, Torreño va indicar que podrien haver obert abans però «no ho volíem fer de qualsevol manera». Per això s'han realitzat tasques de manteniment i de cultiu de neu fins a última hora per tenir «unes garanties mínimes per obrir correctament», aconseguint deu centímetres a les cotes baixes i 35 a les altes.

El responsable de màrqueting va explicar que s'ha donat la possibilitat de retornar les reserves fetes a través de Grandvalira o les agències de viatges sense perdre els diners als qui no estaven d'acord amb les condicions de les pistes.

 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT