PUBLICITAT

Fins a 10 km de retencions d'entrada al país per la frontera del riu Runer

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Cues a la frontera espanyola. Foto: ÀLEX LARA

La carretera N-145 va registrar el màxim de la seva capacitat viària en els quilòmetres que separen la Seu d'Urgell amb la frontera d'Andorra, segons va informar el Servei Català del Trànsit (SCT). Unes retencions que es van allargar des de les 12 del migdia fins les 13.30 hores, moment en què lentament van començar a disminuir.

Les retencions van provocar que a l'interior del país es traslladessin fins a l'entrada del nucli de Sant Julià de Lòria amb tres quilòmetres de cues segons el Centre Nacional del Trànsit (CENATRA). També es van registrar cues a la N-260 provinents de Puigcerdà i dos quilòmetres abans de la rotonda que distribueix el trànsit entre la Seu i Andorra.

Previsions/ Mobilitat informa a la seva web que de cara a demà dissabte es preveu un trànsit dens d'entrada al Principat amb possibles retencions durant el matí, de les 10 h a les 14 h a la frontera del Riu Runer i de les 8 h a les 13 h a la frontera del Pas de la Casa. I de sortida es preveu un trànsit dens durant la tarda de les 16 h a les 21 h a la frontera del Riu Runer.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT