PUBLICITAT

La capital inaugura avui la seva Fira de Santa Llúcia

  • El Comú d'Andorra la Vella ofereix activitats esportives per les vacances
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La capital compta també aquest any amb la tradicional Fira de Santa Llúcia, situada a la plaça Príncep Benlloch, que obrirà les seves portes avui a les 18.00 hores i romandrà oberta fins a les 21.00 hores.

Per les dates de Nadal, el Comú d'Andorra la Vella portarà a terme dues iniciatives: en primer lloc, com tots els anys, el Pare Noël farà un recorregut per tota la Parròquia durant la tarda del 24 de desembre. A les 16.30 hores serà a la Margineda. Després, es desplaçarà fins a Santa Coloma i continuarà la visita cap a Andorra la Vella, i és previst que arribi, a la plaça del Poble, a les 18.00 hores, on recollirà les cartes dels infants. I en segon lloc, per la nit del 24, La nit de Nadal, a la sortida de la Missa del Gall, el Comú oferirà coca, moscatell i xocolata desfeta a tots els assistents, a la rambla Molines d'Andorra la Vella i a la plaça Major de Santa Coloma.

activitats infantils/ El Comú e la parròquia va informar ahir de l'obertura del període de preinscripcions per a les activitats infantils de vacances escolars del Nadal 2011, que s'enceta avui. Les activitats s'estendran des del dimarts 27 fins al divendres 30 de desembre i van adreçades a infants d'edats compreses entre els 3 anys i els 11 anys.

Les inscripcions poden efectuar-se a Casa Comuna, a l'Oficina Administrativa de Santa Coloma i al Centre Esportiu dels Serradells.

Les Activitats Infantils d'aquestes vacances de Nadal, organitzades pel Departament d'Esports, inclouran cursets de natació i pràctiques esportives. Els Cursets de Natació es desenvoluparan a les piscines del Centre Esportiu, en dos torns i amb un total de 16 places disponibles. A les activitats esportives, amb 20 places ofertes –per infants de 4 a 7 anys d'edat–, hi haurà jocs esportius i recreatius a la Sala Polivalent de la plaça del Poble i a la neu, entre moltes altres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT