PUBLICITAT

Las Rozas, punt d'inflexió

  • El River rep avui l'equip madrileny, un dels que més «agrada» el tècnic Peñarroya, amb pivots polivalents
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Jon Santamaria, durant la sessió d'entrenament d'ahir al matí. Foto: ÀLEX LARA

«L as Rozas és segurament l'equip que més m'agrada, perquè tenen un joc per conceptes que aprofiten molt bé les virtuts de molts dels seus jugadors. Tenen qualitat i capacitat d'obrir el camp però també de joc interior, cosa que és difícil trobar a la categoria». Joan Peñarroya, el tècnic del River Andorra, assumeix avui les dificultats, disfressades d'atractius per a un partit frenètic, avui a les 21.00 al Poliesportiu, que ha de suposar el primer punt d'inflexió a la LEB Plata, perquè a partir d'ara tots els rivals dels andorrans s'enfrontaran entre ells.

«Els seus pivots causen molts problemes perquè fan mal a la pintura però poden jugar a la línia de 6,75. Hem d'estar concentrats perquè ells juguen molt oberts i això ens pot suposar un problema amb jugadors com Isma (Torres) que no està acostumat a defensar jugadors així, tot i que al mateix temps ells tindran el problema de defensar jugadors com l'Isma». La qüestió pinta curiosa, vist el plantejament. El duel d'avui serà entre dos conceptes d'entendre el bàsquet diferents, i pot ser interessant veure com es formulen els dos conjunts a la pista.

Entre els perills del CB Las Rozas, segons els tècnic andorrà, «Balmon, Salsón o Cruz». Aquests dos últims van ser a l'agenda del River en estiu. Balmon és el màxim rebotejador de la categoria (83, dels quals 64 defensius), el segon home que més faltes rep (43, però Isma Torres és el tercer, amb 38), el home amb més minuts de la LEB Plata (gairebé 34 per partit), i el home amb millor valoració de tots els equips. Poca broma: 21,75 de mitjana.

Amb aquest panorama, el River s'ha de posar avui el vestit de feina, i amb tots els ferraments disponibles, tot i que Cage segueix sent dubte, i Gaston estarà dues setmanes de baixa per una fissura al turmell.

L'APORTACIÓ DE DANI MARIN / Elogis de Peñarroya a l'únic jugador andorrà del River: «Dani Marin té una tasca molt important i està preparat per als moments puntuals que el necessitem. L'any passat en el play-off contra el Tíjola, fent aquesta tasca ens va donar el partit: surt dos minuts, recupera dues pilotes fa una penetració i això ens fa guanyar». El jugador, per la seva part, sap quina és la seva funció, tot i que, com tots els jugadors, «voldria tenir més minuts».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT