PUBLICITAT

Esteve canvia la velocitat per un gran eslàlom: 11è

  • Roger Vidosa acaba 42è en l'última cita amb la Copa d'Europa de Trysil
EL PERIÒDIC
GEILO / TRYSIL / COOPER MOUNTAIN

Periodic
Kevin Esteve, en una prova de velocitat de la passada temporada. Foto: EL PERIÒDIC

Kevin Esteve és l'expert en velocitat de l'equip de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE), però ahir va estar a un pas d'entrar entre els deu millors de l'eslàlom FIS de Geilo. L'andorrà va ser 11è a la cursa noruega. Així mateix, a Noruega però a l'estació de Trysil, Roger Vidosa i Nil Ruiz van tancar la cita de la Copa d'Europa amb un eslàlom en què el massanenc va acabar 42è en una cursa irregular,mentre que Ruiz va quedar fora en la primera mànega.

Esteve va competir ahir envoltat d'esquiadors molt més joves que ell –l'edat mitjana era de 17 anys, quan ell en té 22–, però el ben cert és que el seu paper en l'eslàlom, una prova que no és el seu fort precisament, va ser destacable. El jove esquiador de la FAM va assolir l'11a plaça amb 37,55 punts FIS i amb un temps d'1min 36,96s a gairebé un segon i mig del millor, el suec Carl-Johan Oester (1min 35,46s.

En aquesta cursa van córrer altres cinc corredors de la FAE. Joan Verdú va ser 31è amb 61,06 punts FIS, mentre que Àxel Esteve i Gabriel Barios no van acabar la primera mànega, i Marc Oliveras i Arnau Puig, que no van finalitzar la segona mànega. Així, per a la prova d'avui, un nou eslàlom, hi seran Kevin Esteve, Joan Verdú i Arnau Puig, mentre que Nil Ruiz, Josh Alayrach i Robert Solsona entren en substitució d'Oliveras, Àxel Esteve i Gabriel Barios.

Pel que fa a la categoria femenina en Geilo, la FAE va competir amb Sara Raméntol i Gemma Larregola, però les dues van acabar fora en la segona mànega de l'eslàlom.

A VIDOSA SE L'EXIGEIX MOLT MÉS / Vidosa va mostrar ahir la cara i la creu, o millor dit la creu primer en la primera mànega de l'eslàlom de Copa d'Europa de Trysil, quan se'n va sortir del traçat i va perdre més de vuit segons, i la cara en una segona baixada molt correcta. «El que l'exigim és que compleixi en les dues mànegues», va demanar ahir el director tècnic de la FAE, Carles Visa.

SCOTT JORDAN, 59È A COOPER MOUNTAIN/ La prova de la Copa del Món als Estats Units per a Scotty Jordan va acabar amb l'andorrà 59è després d'una primera ronda en què va caure i una segona en què els seus salts no van ser massa alts i els jutges el van penalitzar. Jordan va disputar la competició adolorit després que fa tres dies patís una caiguda durant uns entrenaments.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT