PUBLICITAT

L'Hotels Plaza pot somiar amb objectius superiors

  • Una victòria contra el Manzanares demà seria molt important
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'Hotels Plaza és tercer a la classificació. Foto: ÀLEX LARA

L'Hotels Plaza Andorra assumeix que viu ara mateix un moment important, perquè està en aquell punt que diu que si guanya es consolida a la part alta, però si perd i encadena diversos resultats negatius, fins i tot es pot situar en la part baixa de Segona, amb la permanència com a objectiu real, cosa que ja hi era abans que comencés la campanya.

Amb tot, les garanties d'èxit, almenys a curt termini, continuen intactes. Això és perquè l'equip de Xavi De la Rosa aporta un bon joc i sobretot bons resultats que el mantenen tercer a la classificació. Demà contra el Manzanares té una oportunitat d'or per donar un cop de puny a la taula, i dir que aquesta és la seva posició real. Això sí, s'ha de vèncer i esvair els fantasmes de l'últim partit a Granada contra el líder Oxipharma.

El cos tècnic de l'Hotels Plaza pensa en el matx contra el Manzanares com en una final. Saben que s'hi juguen una mica, i sense exagerar, el ser o no ser. Saber, amb certesa, quin és el seu lloc en aquesta Segona Divisió de bojos.

El Manzanares compta amb jugadors de nivell i és a la 7a plaça a només dos punts dels andorrans, que són tercers. Els espanyols no han guanyat cap matx fora de casa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT