PUBLICITAT

Arrenca l'Andros que més esforç ha costat dur a Andorra

  • La pista aguantarà en perfecte estat i la zona dels pàdocs convenç les escuderies
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els vehicles lliscaran avui per la superfície glaçada del circuit del Pas. Foto: TONY LARA

Ha costat molts esforços, tant econòmics com logístics, materials i físics, i més d'un mal de cap per a l'Automòbil Club d'Andorra (ACA), que és qui ho ha enllestit, però per fi avui arrenca el Trofeu Andros al Grandvalira Circuit. La pista, segons l'ACA, aguantarà perfectament les curses programades per avui i demà. Així mateix, les zones dels pàdocs, que van ser el punt en què Max Mamers va amenaçar amb no tornar si no s'arreglaven, són ara mirats amb bons ulls per les escuderies, que ja ni tenen fang ni el veuen, amb el nou asfaltatge que es va incloure i la grava que es va tirar a les parts dels costats per anivellar i evitar que, on no hi hagués neu, sortís el maleit fang. A més, la previsió del temps és optimista.

Ara és el moment per la competició, i aquesta comença avui amb la primera jornada. Tot s'iniciarà a les 16.15 amb els lliures per a tots. Les dues mànigues qualificatives dels Silhouette arrencaran a les 19.05 i 20.35, respectivament, enmig de les quals es disputarà la primera cursa dels vehicles Elèctrics, a les 20.10. Amb això es tancarà la primera de les dues jornades, reservant així els plats forts per al dissabte.

La part final de la 1a jornada serà llavors demà, amb el warm-up i les finals de les categories Elit i Elit Sup dels Silhouettes (10.45 i 12.15) i la segona cursa dels Elèctrics (11.50). Al migdia serà el moment dels podis amb que es donarà per acabada la primera jornada, per després aturar l'activitat tres hores per al manteniment de la pista. La considerada com a segona jornada arrencarà a les 16.00 amb el warm-up i la primera màniga qualificativa a la qual seguirà un programa més que ple amb els esperats plats forts del cap de setmana: 3a cursa Andros elèctric (17.30), 2a màniga qualificativa (17.55), primeres finals Elit i Elit Sup (19.15 i 19.35), 4a cursa Andros Elèctric (19.55), segones finals Elit i Elit Sup (20.20 i 20.40). L'Andros s'acomiadarà a les 21.00 amb els podis.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT