PUBLICITAT

Bavosi ja és el màxim assistent de la LEB Plata

  • El base, fonamental per a Peñarroya, és el jugador que més minuts juga del River
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Fede Bavosi condueix la pilota Foto: TONY LARA

És un dels fitxatges més rendibles del River d'aquest any. En nou jornades –vuit partits per als andorrans–, el base italo-uruguaià s'ha situat al capdavant del rànquing d'assistents de la LEB Plata, amb 4,5 per partit i un total de 36. Aquest home és fonamental en el sistema de Joan Peñarroya, que el considera tan important que, de fet, és el jugador amb més minuts del conjunt andorrà.

Bavosi suma 4,5 assistències per partit, i és qui més en fa amb diferència, ja que el segon en aquest rànquing és Joseba Ibargutxi, del Lan Mobel ISB, amb 3,88 de mitjana. El base del club andorrà suma un total de 36 en vuit partits, mentre que qui li segueix en els totals és Joan Creus, del Barça Regal B, que en suma 34.

Bavosi va arribar al club del Principat amb el paper de primer base, i no ha fet res més que consolidar-se. De fet, el basc Jon Santamaria ha passat a un segon pla, tot i que en els últims enfrontaments suma més minuts de joc, i la seva presència pel que fa a estadístiques ha millorat –contra el Lan Mobel va jugar més de 21 minuts, amb 13 punts i 15 de valoració. Bavosi és el jugador amb més minuts, amb una mitjana de 29:02, seguit per Cage amb 27:18.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT