PUBLICITAT

Cap andorrà acaba la jornada de Copa d'Europa

  • Gutiérrez a Zinal, i Vidosa i Ruiz a Trysil, fora en la segona mànega
EL PERIÒDIC
ZINAL / TRYSIL

Periodic
Mireia Gutiérrez va patir ahir una forta caiguda d'esquenes Foto: EL PERIÒDIC

Dia gris per a l'esquí andorrà després del gran resultat de Mireia Gutiérrez el dia anterior a l'eslàlom de la Copa d'Europa de Zinal. Ahir va tornar a repetir escenari i especialitat, però l'andorrana va acabar fora de cursa en la segona mànega. El mateix va passar, també en eslàlom de Copa d'Europa, amb Roger Vidosa i Nil Ruiz, que debutava. Tots dos van dir adéu en enforquillar en la segona baixada.

La Mimi va lluitar contra el temps i les males condicions de la pista –l'organització va decidir fer-la més curta i així va acabar sent una mica més fàcil– amb una primera mànega bastant bona que la va deixar 17a i amb gairebé 30 esquiadores en només un segon. En la segona mànega va sortir a totes, però va perdre l'equilibri i va caure d'esquenes. Com a conseqüència de la caiguda, va patir força mal i així els tècnics de la FAE van decidir que descansi durant tres o quatre dies, segons evolucioni del dolor.

SCOTT JORDAN A LA COPA DEL MÓN / Pel que fa a l'esquiador de freestyle Scott Jordan, que ahir disputava a Cooper Mountain (Estats Units) la qualificació de la Copa del Món, al tancament d'aquesta edició no hi havia resultats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT