PUBLICITAT

Grandvalira obre parcialment demà

  • En exclusiva per als clients de forfet de temporada i per als clients que tinguin una reserva feta a través de qualsevol operador turístic o agència de viatges
07122011-grandvalira
Una de les zones de Grandvalira, avui.
Grandvalira iniciarà la temporada demà amb l’obertura parcial del domini, en exclusiva per als clients de forfet de temporada i per als clients que tinguin una reserva feta a través de qualsevol operador turístic o agència de viatges i que no l'hagin pogut modificar. En aquest sentit, Grandvalira ha informat que la contractació de nous serveis no es podrà dur a terme fins al pròxim 15 de desembre.
El comunicat enviat per l'estació posa de relleu que les condicions meteorològiques obliguen al domini a obrir de forma parcial i amb un aforament màxim de 3.000 esquiadors. El domini iniciarà la temporada a Grandvalira-Pas de la Casa amb dues pistes negres (FIS i Taupes), dues vermelles (Directa I i Directa II) i una zona de debutants (Coll Blanc) a Grandvalira-Pas de la Casa. A més, també romandrà oberta l’àrea de debutants a Cortals (Grandvalira-Encamp).

Les instal·lacions que donaran accés a aquestes pistes són: TSD6 Font Negre, TSF2 Coll Blanc, TSD4 Pas de la Casa, TSF4 Costa Rodona i el Funicamp, aquest darrer només per a accedir a la zona de debutants de Cortals. L'estació ha informat que les baixes temperatures dels darrers dies i la posada en marxa dels canons han permès accelerar la producció de neu de cultiu amb una cota de neu que va dels 10 als 35 centímetres.

A més, Grandvalira-Encamp obrirà el restaurant Solanelles per a tots els vianants que accedeixin a Cortals mitjançant el Funicamp així com també el servei de cafeteria i self-service Fun Food. A Grandvalira-Pas de la Casa, es podrà anar als restaurants Costa Rodona, Font Negre i KSB Coll Blanc. El restaurant Cubil de Grau Roig s’afegeix als serveis de restauració que estrenen la temporada d’hivern.

Grandvalira també manté en funcionament el telecabina de Canillo per a ús turístic. Els visitants poden gaudir del circuit Fornatura així com del servei de restauració a Grandvalira-Canillo. El Forfet Vianant tindrà un cost de 7 euros (adult); 6,5 euros (júnior) i 5,50 euros (infant).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT