PUBLICITAT

DA lamenta no haver implicat més a la ciutadania el 4-D

  • El PS reunirà el dimecres vinent a tots els candidats per valorar resultats
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'inici de la reunió de l'executiva del PS, ahir Foto: ÀLEX LARA

l'executiva de Demòcrates per Andorra es va reunir ahir amb els caps de llista que han concorregut a les eleccions comunals amb l'objectiu de valorar i analitzar els resultats de diumenge. El candidat d'Andorra la Vella i secretari general, Carles Torralba, va valorar els resultats «des de la serenor» ja que la baixa participació indica que «no hem sabut implicar suficientment la ciutadania i fer que la gent s'il·lusioni». Pel que fa a Andorra la Vella, on la formació va patir l'única derrota, Torralba va explicar que no és que els satisfaci perquè el resultat no va ser suficient, però estan contents perquè s'han refermat clarament per davant de l'altra força política del país, el Partit Socialdemòcrata, informa l'ANA. D'altra banda, la intenció és parlar tant amb la majoria com amb l'oposició de la Massana per tal que tots puguin tornar a la formació.

Per la seva banda, l'executiva del PS també es va reunir ahir i va acordar celebrar el dimecres vinent una Ccomité directiu extraordinari ampliat, en el què participaran tots els membres de les candidatures.

El president del Partit Socialdemòcrata, Víctor Naudí, no va voler oferir cap contingut de la reunió d'ahir perquè esperen fer un balanç més ampli en el comitè directiu, en el que s'haurà d'analitzar els resultats de les eleccions del passat diumenge per marcar el full de ruta de millora i de renovació que des del partit tenen marcat, va explicar Naudi.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT