PUBLICITAT

Nadal d'iniciativa privada

  • Andorra la Vella inaugura un ?Poblet' amb 33 casetes per dinamitzar banda i banda de Meritxell
C. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Ferrer brinda durant la inauguració, amb Vila al fons, ahir Foto: ÀLEX LARA

Poc a poc, i a mesura que s'apropen les dates nadalenques, els comuns inauguren les seves iniciatives proposades per aquestes festes. Iniciatives que tenen la intenció de dinamitzar el comerç i embellir la parròquia per tal de fer-la atractiva sobretot per als turistes.

Ahir va ser el torn d'Andorra la Vella, que aquest any, i veient la manca de recursos públics, ha optat per la fórmula de la iniciativa privada per a dur a terme el mercat de Nadal tradicional de l'avinguda Meritxell, concretament a la plaça de la Rotonda. Ha estat una empresa andorrana la que s'ha encarregat de fer possible el Poblet de Nadal, un total de 33 casetes que oferiran tot tipus de productes nadalencs però també idees de regal fins al proper 7 de gener. L'única condició posada, va explicar Ferrer, és que es potenciés la titularitat andorrana de les casetes. I així ha estat, ja que representen vora el 70%, segons va explicar el representant de LJ Group, Jean Jacques Gallo.

Tant Gallo com Ferrer van voler destacar la vessant solidària del mercat, ja que una de les paradetes s'oferirà gratuïtament cada any a una ONG. Aquest Nadal s'ha concedit a l'Associació d'Autistes d'Andorra per tal que puguin recaptar fons i promocionar la seva activitat.

Per evitar polèmiques com les d'anys anteriors respecte a una complicada ubicació que no anima als vianants a entrar al mercat, s'han preparat animacions, tallers artesanals pensants per a infants, i animadors vestits de personatges nadalencs per convidar a gaudir d'aquest Poblet.

Ferrer va celebrar la iniciativa amb els organitzadors i va brindar amb xampany pel seu èxit. Al brindis hi van ser presents una part de l'equip comunal, mentre que d'altres, inclòs l'encara cònsol menor, Josep Vila, s'ho miraven a certa distància.

Aquesta no va ser l'única iniciativa nadalenca presentada ahir. També s'hi ha de sumar el mercat de Nadal d'Ordino, que aquest any es trasllada a la plaça Major, va informar l'ANA. Després de l'experiència de l'any passat, quan les parades es van ubicar a la sala polivalent amb poca afluència de visitants, aquest dissabte les parades obriran a l'aire lliure per donar més ambient nadalenc i per poder captar l'atenció de tots els vianants. En aquest cas el fet que no hi hagi neu ha estat positiva, ja que el Comú d'Ordino confia que sigui més cridaner per anar-hi a passejar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT